Laser teknologi även för djur

När det gäller våra fyrbenta pälsvänner, vill vi att pengarna går till det bästa möjliga medicineringen. Genom Via Laser produkter kan veterinärspecialisten se till att dennes fyrbenta patienter hålls så smärtfria som möjligt med den kortaste återhämtningstiden efter någon form av behandling. Det är just därför fler och fler veterinärer vänder sig till Via Laser som en alternativ metod i deras djurkliniker.

Laserlaserterapi är en snabbt växande tilläggsterapi inom djurpraksis eftersom det är ett icke-invasivt förfarande som använder ljus för att stimulera cellförnyelse och öka blodcirkulationen – och därmed hjälpa skadad vävnad att reparera.

Vidare kan Laserlaserterapi användas för att behandla hundar med artrit, senor eller mjukvävnadsskador och för att främja sårläkning.
Oavsett om ett djur rehabiliterar sig från trauma eller skada, läker från sår eller helt enkelt lämnar efter effekterna av åldringsprocessen, har laser visats ge lättnad och snabb läkning.
Kanske bäst av allt, den nästan omedelbara lindring av smärta och minskning av inflammation gör att husdjur kan komma in i ett bekvämt och avslappnat tillstånd.

Det är en säker teknik för djur 
 De hjälper till att minska irritationen för enklare rehabilitering 
 De fokuserar på vanliga problem för att minska inflammation och läka sår 
 De är perfekta för postoperativ vård 

Laserbehandlingar kan användas på egen hand eller i samband med en farmakologisk / kirurgisk terapi på hundar och andra djur.

200 kr

Tillbehör SL 500

Gummiring SL 500

50 kr
200 kr

Tillbehör SL 500

Adapter fiberoptik SL 500

200 kr

Tillbehör SL 150

Adapter ansiktshuvud SL 150

200 kr

Tillbehör SL 150

Adapter fiberoptik SL 150

200 kr

Kosmetiska produkter

Ansiktsgel

750 kr
11 500 kr