FÖRDELAR AV LASERBEHANDLINGAR FÖR MASSAGE- OCH FYSIOTERAPISTER

Att tillhandahålla olika typer av massagetekniker är vad alla bra massageterapeuter kan erbjuda sina kunder när de försöker hjälpa dem att lindra smärta och andra problem. Våra Via Laser produkter kan öka dessa resultat, eftersom den behandling fungerar på leder, vävnader och ligament samtidigt som återhämtningstiden minskar och ger lösningar för många olika skador och hälsoproblem. 

Om du är en massageterapeut som vill ta din verksamhet till nästa nivå, se till Via Laser för att hjälpa till i situationer där massagetekniker inte är möjliga.

När vi utvidgar dina behandlingserbjudanden rekommenderar vi att du använder våra SL-500- eller SL-1800-  laser model, som kan behandla vävnader upp till 8-10 centimeter idjupet. Där efter kan du också erbjuda laserterapibehandling i kombination med din standardteknik, eller som en individuell behandling. 

Massage och laserterapi kompletterar varandra, förbättrar den totala behandlingen och ger snabbare och varaktiga resultat. 

✔  Lätt att använda under massagebehandling 
✔  Ökar massageresultaten 
✔  Läker snabbare
✔ Utökar behandlingsmetoder

✔  Går så djupt som 80 mm i vävnaden
✔  Minskar svulnaden
✔  Läker snabbare
✔ Ger lindriga muskelspasmer 

Våra laserprodukter kan också vara till nytta för fysioterapeuter, genom att minska smärta och svullnad i drabbade leder och hjälpa både äldre patienter med kronisk artrit och unga idrottare med akuta leder eller muskelförstörningar.

De flesta tillstånd som resulterar i ett besök hos en terapeut omfattar en grad av inflammation och smärta, och dessa symtom utgör vanligtvis i funktionella begränsningar, minskad styrka och nedsatt rörlighet.

Rehab-proffs är fast beslutna att i sitt arbete motverka sådana problem genom en kombination av manuell terapi, aktivitetsbaserade förfaranden och en sund dos av patientutbildning. Ibland ger modern teknik en hand i form av fysiska modaliteter – en av dem är användning av laserterapi på låg nivå.
Lågnivå laserterapi (LLLT) använder ljus med specifika egenskaper för att behandla medicinska tillstånd, med låg nivå laseranordningar som ger terapeutiska effekter via icke-termisk absorption av fotoner från celler. 

11 500 kr

Kosmetiska produkter

SL 500 – muskelexperten

17 500 kr

Tillbehör SL 150

Adapter fiberoptik SL 150

200 kr

Tillbehör SL 500

Adapter fiberoptik SL 500

200 kr